CONFERÈNCIA La història del Camí de Santiago, un viatge a l'interior d'un mateix.


Jaume Sabater Palmés va néixer a Barcelona al 1946 i resideix, des de 1993, a la població costanera de Pineda de Mar.

La conferència anirà orientada a explicar el com, el quan i les
arrels del Camí de Santiago, com eren els peregrinatges a l’Antiguitat, les rutes més conegudes per arribar a Santiago de Compostela, i altres temes relacionats amb la ruta Xacobea.

El seva antiga feina com a guia turístic, la seva faceta d’historiador i conferenciant i els múltiples peregrinatges Santiago fan de Jaume Sabater, un excel·lent narrador d’històries.

L’autor també presentarà la seu últim llibre, Un Ángel en el Canimo de Santiago, on Lucía, una noia de vint-i-set anys, maltractada i humiliada pel seu marit, decideix posar fi a la seva existència. Tot i això, abans de culminar el seu acte, Bienvenida, una desconeguda, intentarà fer-li entendre com pot ser la vida de meravellosa.
I per demostrar-li, la convidarà a acompanyar-la a recórrer el Camí de Santiago.

Altres obres de l’autor són Los misterios de Colón (1996), Nada es por casualidad (1997), Operación Morfeo (1998), Los prodigios del Camino (2002), La sombra de Leverkusen (2006) i Glasgow el sueño continúa (2007).

Emprenem, doncs, el viatge cap a la ruta mil·lenària aprofitant l’entrada de l’any Xacobeo 2010.

Us esperem el dissabte, dia 13 de març de 2010, a les 18:30h a la Sala d'Actes del local de Promoció Econòmica i Cultural.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí