Caldes d'Estrac amb el programa "Voluntariat per la llengua"

El passat dia 7 de febrer de 2013 va tenir lloc, a la biblioteca Can Milans, la presentació de les parelles lingüístiques inscrites al programa “Voluntariat per la llengua”. Van assistir a l’acte la responsable del programa, Maite Bonora (CNL) qui va explicar el funcionament d’aquest, la regidora de Cultura, Participació Ciutadana, Esports i Joventut de l’ajuntament de Caldes d’Estrac, Roser Alsina i la responsable de la biblioteca, Tamara Alfaro.
S’han inscrit un total de quatre parelles que iniciaran les trobades per tal de compartir noves experiències amb el català com a llengua vehicular.

A més, la biblioteca Pública Can Milans ha signat un acord de col•laboració amb el Centre de Normalització Lingüística del Maresme i es compromet, durant un any, a informar, a tots els usuaris que ho sol•licitin, de les característiques del programa “Voluntariat per la llengua”. Per tant, podem dir que aquest no és un programa tancat. Totes aquelles persones que estiguin interessades a participar-hi, ja sigui coma voluntari o aprenent, trobaran tota la informació a la biblioteca.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Autors catalans contemporanis

CLUB DE LECTURA: ”Un cel de plom”, de Neus Català. Escrita per Carme Martí